Zoraki Koca Genel Forum Sitemiz Açıldı.Gİriş İçin Aşağıdaki Resme Tıklayınız!

3 Temmuz 2007 Salı

"Zoraki Koca" Filminin Çekimlerine Edremit Körfezi'nde Başlandı

[20062007011620.jpg]Birinci Bölümü Bu Ay İçinde Özel Bir Televizyon Kanalında Yayına Girecek Olan "Zoraki Koca" Adlı Dizinin Çekimlerine Edremit Körfez Havaalanı'nda Başlanırken, Çekimlerde Küçükkuyulular da Rol Aldı.

Dizinin yönetmenliğini Karaoğlan filmlerinin unutulmaz oyuncusu Kartal Tibet'in yaptığı, yapımcılığı ise Levent Çevik'in üslendiği öğrenildi. Dizide başrolleri Burak Özçivit ve Özlem Yıldız paylaşırken, diğer rollerde Sümer Tilmaç, Işıl Yücesoy, Seray Gözler, Cihat Tamer, Necat Bilecik, Zerrin Sümer gibi sanatçılar yer alıyor. Dizinin ilk günkü çekimleri Edremit Körfez Havaalanı'nda yapılırken, Küçükkuyu'dan götürülen onlarca vatandaş rol gereği körfeze uçakla gelen dizi kahramanına uçaktan inerken figüranlık yaptı. Dizinin çok tutulacağına inandığını söyleyen Kartal Tibet, çalışmalar boyunca çekimlerde titizliği ile dikkati çekti.

Dizinin haziran ayının üçüncü haftasında yayına gireceği belirtildi. Dizinin diğer sahnelerinin ise Küçükkuyu ve çevresinde çekileceği öğrenildi.

Zoraki Koca Dizi Resimleri





Resimlerin üstüne tıklayarak tam boyutlarını görebilirsiniz

2 yorum:

tolga dedi ki...

ya neden bitti zoraki koca yeniden başlayamazmıı

tolga dedi ki...

ya nolur yeniden başlasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn